Hvem vi er

Vi er Økernbråten Borettslag AL, registrert i Brønnøysundregistrene med organisasjonsnummer 948 056 852

Vår nettstedsadresse er https://www.okernbraaten.no og vi kan kontaktes på styret@okernbraaten.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor og hvordan de brukes

Informasjonskapsler

Ved å gå inn på dette nettstedet, vil det opprettes en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette.
Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Analyse

Ved å fortsette å bruke nettstedet, lagres det en informasjonskapsel på maskinen din for å hjelpe både deg og oss med hvordan sidene vises. Informasjonen er upersonlig, men forteller hvordan du bruker nettstedet (datamaskin/tablet/mobiltelefon) og ca hvor du befinner deg ved hjelp av IP adresse. Dette brukes av oss for å analysere hvordan våre brukere bruker nettstedet, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen og rette eventuelle feil vi kommer over.

Nettbutikk

Vi selger kun til andelseiere i Økernbråten Borettslag AL

Dersom du bruker butikkfunksjonen for å f.eks. bestille nøkler eller parkeringskort, vil det også lagres f.eks innhold i handlekurven din i en informasjonskapsel.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Send deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sette opp din konto for butikken vår
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Betalinger

Når betalinger behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til forretningsfører, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Styret i Økernbråten Borettslag har overordnet ansvar for alle med tilgang, og har tildelt en begrenset stab tilgang til systemet som driver nettstedet.

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss, for eksempel:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hvilke tredjeparter vi deler opplysninger med

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer (Akismet).

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Print Friendly, PDF & Email