Forsinkelser i arbeid med høyspent

Vi har nå fått vite grunnen til at prosjektet med nedgraving av høyspent er så veldig forsinket.

Årsaken er at det må legges nye vannrør til Paviljongen café, Bjerkedalen barnehage og en vannfontene. Gravearbeidet er stanset nå som snøen har kommet, men strømmen skal snart gå i bakken og kablene i luften fjernes.
Flere beboere har reagert med skepsis til dette prosjektet som har gode intensjoner, men svært dårlig gjennomføring hittil.

Den som kom på at det var en god idé å sette opp et GIGANTISK tårn i tre og trodde at det skulle bli penere, burde kanskje komme og ta en titt hos oss. Vi er spent på å se hva det endelige resultatet blir, men synes prosjektet fra Bymiljøetaten er en smule merkelig og virker dårlig gjennomtenkt. Vil det virkelig kompensere for den digre masten ved å bygge en vannfontene ved siden av den?

 

Print Friendly, PDF & Email