Nå kan du lade elbilen din i borettslaget

På forrige generalforsamling ble det bestemt at vi skulle bygge ut muligheter for å lade elbiler i borettslaget. Nå er de første ladeplassene klare for bruk!

Vi forsøker å legge opp til at bruken blir så enkel som mulig, og vi har også gått bort fra tilkoblingsavgift slik som er vanlig i andre borettslag og sameier. Vi har i stedet satt en fast ladepris pris på 3 kroner per kWh som skal dekke investeringen vi har gjort over tid.

Vi har ikke så mye erfaring med dette nye tilbudet og må lære litt underveis her. Derfor begynner vi med så enkle regler som mulig, og ser om vi klarer oss med det eller må innføre andre betingelser etter hvert. Det er f.eks. viktig for oss at ladeplassene ikke oppfattes som parkeringsplass for elbiler, men som ladeplasser som skal tilbys flest mulig.

  • Plassene er reservert ladende biler med tilkoblet ladekabel. Du må bruke din egen ladekabel (Type 2) som fulgte med bilen.
  • Brukere må være registrert i Lade i Norge med betalingskort, og registrere mobilnummer hos styret.
  • På dagtid mellom 10:00-22:00 må kjøretøyet flyttes innen 30 minutter når det er fulladet. Starter du ladingen etter 22:00, behøver du ikke flytte bilen før 10:00 neste dag.

 

De første ladeplassene er ved «vaskeriet» og merket med lysegrønt på dette bildet:

 

Print Friendly, PDF & Email