Sentralvarme

Vi er heldige som er tilkoblet fjernvarme som gir rimelig og miljøvennlig oppvarming av leilighetene.

I sommer har vi fått ferdigstilt et ENØK prosjekt som skal gi enda mer effektiv styring internt i borettslaget. Vi har totalt 13 varmesentraler som fordeler varmt vann til de forskjellige blokkene helt automatisk. Varmen er nå skrudd på, og det er nå opp til systemet å sørge for at vi får riktig temperatur levert til alle.

Selv om vi har dette flotte systemet, er det samtidig viktig å huske det er alles eget ansvar å justere varme i egen leilighet og lufte radiatorene. Det hjelper lite dersom alle har alle radiatorer på fullt og kompenserer med åpne vinduer når det er for varmt. Begynn derfor gjerne på 2, og skru heller opp om du trenger mer etterhvert. Da skal vi klare å holde fyringsutgifter nede, og husleien fortsatt lav. Dersom du trenger luftenøkkel eller hjelp til å lufte radiator, kan du kontakte styret.

Sørg også for at alle vinduene i oppgangen er lukket om vinteren!

Print Friendly, PDF & Email